Musical Rikki en zijn vriendjes

Auteurs: Janneke van Kammen en Jeroen Schipper

Zet op verlanglijst
SKU: KU20180029 Categorieën: , ,

Door deze musical ervaren de kinderen hoe leuk samen spelen is en wat vriendschap inhoudt!

Een leuke musical over samen spelen en hoe je met elkaar vriendjes kunt worden en blijven. Het is gebaseerd op het gelijknamige boek van Guido van Genechten. Dit pakket bevat tips voor de voorstelling, lessuggesties, knutseltips, materiaallijst en een script om met je groep een voorstelling te kunnen spelen. Deze musical is bijzonder geschikt voor groep 1 en 2. Het is noodzakelijk voor de uitvoering dat je het boek aanschaft. De voorstelling bevat tien scènes met een verhaallijn afgeleid van het boek en vier orginele liedjes in MP3 formaat, gezongen en als instrumentale versie.

Deze voorstelling moet met minimaal 12 kinderen gespeeld worden. Er kunnen meer kinderen ingezet worden door bijvoorbeeld meer rollen toe te voegen. Hierdoor kun je het aantal spelers uitbreiden tot maximaal 30 kinderen. Reken voor de uitvoering van de voorstelling op een dik half uur.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***