Musical Sint gaat op gym

(2 klantbeoordelingen)

Auteurs: Janneke van Kammen en Liesbeth van den Berg

SKU: KU20140149 Categorieën: , ,

Geef een geweldige voorstelling voor ouders, andere groepen of voor Sinterklaas in de periode voor of op 5 december. Gebaseerd op het boek ‘Sint gaat op gym’ van Bette Westera en Sylvia Weve.

In deze download zit alles wat je nodig hebt: voorbereiding, beschrijving van de scenes, bijlagen met materialen, en 5 digitale liedjes (gezongen en instrumentaal) met songteksten.

Deze musical kan met minimaal 20 en met maximaal 30 kinderen gespeeld worden en de opvoering duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.