Op de boerderij van boer Bert

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Zet op verlanglijst
SKU: KU20140007 Categorieën: , , ,

Het is lente op de boerderij van boer Bert. Bert werkt op het land en verzorgt zijn dieren. Ook nichtje Anna komt langs. Zij maakt een groentetuintje op de boerderij.

Ga mee naar de boerderij van boer Bert. Dit project bevat reken- en taalactiviteiten, een les Engels en suggesties voor de hoeken bij de thema’s ‘boerderij’ en ‘lente’ aan de hand van de boeken ‘De boer’ van Liesbet Slegers en ‘Anna en haar groentetuintje’ van Kathleen Amant.

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***