Opvrolijkvogeltje

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 4,95

Auteur: Bianca Antonissen

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20150079 Categorie:

Beschrijving

Als Opvrolijkvogeltje haar veren kwijt raakt, kan ze de dieren in Australië niet meer vrolijk maken. Gelukkig kunnen de kinderen helpen!

Deze lessen zijn geschreven bij het prentenboek ‘Opvrolijkvogeltje’ van Edward van de Vendel en Ingrid & Dieter Schubert.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

43

Lesdoel

Klanken, Klankgroepen, Kleuren, Kunstzinnige vorming, Motoriek, Sociaal emotioneel, Tellen, Tijd, Verhalen, Woorden en zinnen, Woordenschat

Lestype

Lespakket

Auteur

Bianca Antonissen

Uitgeverij prentenboek

Lemniscaat

1 beoordeling voor Opvrolijkvogeltje

  1. Simone (geverifieerde eigenaar)

    De kinderen vinden het prentenboek Opvrolijkvogeltje erg mooi. Het boek heeft prachtige platen. De opdrachten uit het project vinden ze leuk om te doen. De lesideeën staan duidelijk uitgelegd. Ook is het handig dat er voldoende bijlagen bij zitten die je kunt inzetten bij de activiteiten. Voor de leerkracht is dit een prettig lespakket om mee te werken.

    Tien veren kunnen de kinderen verdienen met opdrachtjes. Woordjes in stukjes hakken, de woordjes met een k bij de kangoeroe vinden, complimenten hartjes knutselen, Aboriginal kunst maken en een dierenfeest houden zijn een aantal van die opdrachten. Iedere dag krijg ik de vraag wanneer ze weer een veer mogen verdienen. De kinderen zijn erg enthousiast.

Een beoordeling toevoegen