Sam en Max naar de markt – peuterproject

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20150096 Categorieën: , ,

Sam en zijn hondje Max gaan samen naar de markt. Ze lopen van het ene kraampje naar het andere en vullen hun grote boodschappentas met allerlei lekkers.

Ga mee naar de markt! Dit pakket bevat veertien activiteiten voor peuters bij het boek ‘Sam en Max naar de markt’ van Ruth Wielockx. Te gebruiken op de peuterspeelzaal, de eerste kleuterklas, het asielzoekerscentrum of het kinderdagverblijf.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***