Sterren en planeten – plusproject

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 5,95

Auteur: Bianca Antonissen

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20150073 Categorieën: , ,

Beschrijving

04-01-2019 Let op: Het benodigde boek ‘Willewete Sterren en planeten’ is momenteel in herdruk en daardoor niet beschikbaar bij boekhandels!

Waarom ziet de maan er soms anders uit? Is de zon een ster? Welke planeten zijn er allemaal? Wat zijn sterrenbeelden en wat is een sikkel? Ga met ons mee, beleef een geweldig avontuur en leer van alles over sterren en planeten.

Een plusproject met uitdagende activiteiten voor kinderen die je meer uitdaging wilt bieden geschreven aan de hand van het boek ‘Willewete Sterren en planeten’, van Pierre Winters en Margot Senden.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

55

Lesdoel

Klanken, Letters, Meten, Natuur en techniek, Praten en luisteren, Probleemoplossend denken, Rijmen, Schrijven, Tellen, Visueel geheugen, Wereldoriëntatie

Lestype

Lespakket

Auteur

Bianca Antonissen

Uitgeverij prentenboek

Clavis

1 beoordeling voor Sterren en planeten – plusproject

  1. d.y.brink (geverifieerde eigenaar)

    Volgende week sluit ik het project af. Ik heb elke week met 3 verschillende groepjes gewerkt. Alle kinderen hebben zoveel plezier gehad (en ik ook :)). Ze hebben nieuwe dingen ontdekt en geleerd. Leuke opdrachten. Soms heb ik wat veranderd of er bij gedaan, dat kan ook. Super leuk project!

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…