Bang Mannetje

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 9,95

Auteur: Henrike van den Hurck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20140144 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Ga je mee naar het Wilde Woeste Woud? Beleef allemaal avonturen aan de hand van het boek Bang Mannetje. Ga op patronenjacht, beleef drakenavontuur, leer van alles over de spin, ga op visite bij de heks en maak uiteindelijk kennis met de Toverboom.

Een prachtig vakoverstijgend project van 25 activiteiten met veel aandacht voor spel, natuur en techniek en de sociaal-emotionele ontwikkeling.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

71

Lesdoel

Geld, Klanken, Kunstzinnige vorming, Meten, Motoriek, Muziek, Natuur en techniek, Oriëntatie, Praten en luisteren, Rijmen, Ruimtelijk inzicht, Schrijven, Sociaal emotioneel, Tellen, Tijd, Visueel geheugen, Vormen, Waarneming

Lestype

Lespakket

Auteur

Henrike van den Hurck

Uitgeverij prentenboek

Lemniscaat

1 beoordeling voor Bang Mannetje

  1. Laura Vergunst (geverifieerde eigenaar)

    Wij hebben gewerkt over bang mannetje! Een ontzettend leuk project!? Door het telefoontje van bang mannetje met de vraag waar de toverboom was, was de betrokkenheid gelijk enorm groot bij de kinderen. Op het plein (tijdens het buitenspelen) gingen de kinderen ook al gelijk opzoek naar de toverboom. Een veelzijdig project met veel leuke activiteiten, zoals het maken van een spinnenweb en het meten met de spin! Ook staan er goede suggesties in voor het spel in de hoeken. De kinderen en de juf hebben er van genoten en wij zijn dankzij bang mannetje een stuk minder bang geworden. Wij zijn nu erg dapper!

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…