Carnaval

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 11,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20140157 Categorieën: ,

Beschrijving

Vandaag is het carnaval. Anna is verkleed als clown. Samen met papa gaat ze naar het carnavalsfeest. Daar ziet ze een mooie optocht. Iedereen heeft veel plezier. Feest jij met Anna mee?

Het project ‘carnaval’ bevat taalactiviteiten, rekenactiviteiten, een les spel en beweging en suggesties voor de hoeken aan de hand van het boek ‘Anna viert carnaval’. Met dit project heb je zeker een gezellige carnavalsperiode in je klas!

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

78

Lesdoel

Auditief geheugen, Hoeken, Klanken, Klankgroepen, Kleuren, Meten, Motoriek, Muziek, Praten en luisteren, Tellen, Verhalen, Visueel geheugen, Waarneming, Woordenschat

Lestype

Lespakket

Auteur

Anke van Boxmeer, Els van Dijck

Uitgeverij prentenboek

Clavis

1 beoordeling voor Carnaval

  1. Cindy (geverifieerde eigenaar)

    Het project was echt compleet en dit maakte het gemakkelijk en snel hanteerbaar in de groep. De leerlingen waren meteen in de sfeer van Carnaval door het eenvoudige boekje. De lessen waren steeds opgebouwd met een rode draad uit het verhaal ‘Anna viert carnaval’. Daarnaast waren de ideeën voor de hoeken in de klas (bij ons in de hal) eenvoudige te realiseren en het zat snel in de belevingswereld van de leerlingen. Het project is snel in gebruik. Duidelijk geformuleerd en foutjes worden er al snel in verbeterd, door de manier van downloaden. Zeker een project wat we nog vaak zullen gaan doen op school!

Een beoordeling toevoegen