Naar de dierentuin

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 14,95

Auteur: Petra van Ginkel-van Garderen

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20140117 Categorieën: ,

Beschrijving

Ga mee naar de dierentuin! Er valt van alles te beleven. Probeer bij de krokodillen te overleven. Volg de dierenverzorger van uur tot uur en meet de giraffen, wat een avontuur! Voer de pinguïns, tel de apen en leer wanneer de dierenoppasser gaat slapen.

Een bijzonder goed gevuld lespakket aan de hand van het boek ‘Willewete Naar de Dierentuin’, waarmee je 3 weken aan de slag kunt. Het pakket bevat vele taalactiviteiten, rekenactiviteiten, spelactiviteiten en prachtige werkbladen gemaakt door Petra van Ginkel.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

134

Lesdoel

Auditief geheugen, Geld, Hoeken, Klanken, Kleuren, Kunstzinnige vorming, Meten, Motoriek, Oriëntatie, Praten en luisteren, Rijmen, Ruimtelijk inzicht, Schrijven, Sport en spel, Tellen, Tijd, Vormen, Waarneming, Wereldoriëntatie, Woordenschat

Lestype

Lespakket

Auteur

Petra van Ginkel-van Garderen

Uitgeverij prentenboek

Clavis

1 beoordeling voor Naar de dierentuin

 1. Nathalie (geverifieerde eigenaar)

  Het is een heel leuk thema. Het ligt dicht bij de belevingswereld van de kinderen, bijna iedereen is wel eens naar een dierentuin geweest en iedereen heeft dierentuin dieren thuis.
  Dit thema is langer en het gehele jaar door te gebruiken.
  Je kunt met het thema alle kanten op en je eigen inbreng eraan geven.
  De lessen zijn goed aan te passen aan het niveau van de kinderen. Je kunt dit naar boven of naar onder bijstellen.
  Je kunt met de kinderen een mooie dierentuin hoek inrichten en er zitten suggesties voor verschillende hoeken bij (zandtafel, bouwhoek etc).
  Bij deze lessen waren de kinderen echt enthousiast: woordenschat, de dierenverzorger, rijmen, startactiviteit, wie ben ik? de quiz was erg leuk om het thema mee af te sluiten. De grapjes die erbij staan zijn erg leuk!
  Je kunt n.a.v. dit thema verschillende uitstapjes doen; dierentuin, boerderij, kinderboerderij. Wij hebben verschillende dieren in de klas gehad en er is een gastspreker geweest uit Artis.
  Kortom: een erg geslaagd thema!

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…