Feest project

(6 klantbeoordelingen)

Vanaf: 14,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20140037 Categorieën: ,

Beschrijving

Een vrolijk project van 3 weken rondom ‘Feest!’ met reken- en taalactiviteiten, spellessen en suggesties voor de hoeken aan de hand van het boek ‘Rikki is jarig’ van Guido van Genechten.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

92

Lesdoel

Auditief geheugen, Hoeken, Klanken, Klankgroepen, Kleuren, Motoriek, Muziek, Oriëntatie, Praten en luisteren, Rijmen, Tellen, Tijd, Verhalen, Waarneming, Woordenschat

Lestype

Lespakket

Auteur

Anke van Boxmeer, Els van Dijck

Uitgeverij prentenboek

Clavis

6 beoordelingen voor Feest project

 1. Margriet Strootman

  Dit pakket in combinatie met de kinderboekenweek is super! Elke dag een leuke verrassende les op het programma, dit is genieten voor de kleuters en hun juf. Alle lessen kon ik koppelen aan de doelen die we hebben uitgezocht uit KIJK voor deze periode. Dankzij de duidelijke beschrijving is je voorbereiding zo klaar. Voor mijn groep heb ik er digibordles vlaggen bij. De hele planning voor de komende 3 weken staat nu goed op de rit! Kleuteruniversiteit, hartelijke dank!!!

 2. Gerry

  Voor de eerste keer een project besteld .Ik ben er heel enthousiast over.Lessen zijn speels,zitten goed in elkaar .Het project is erg compleet..veel doelen komen aan bod.Het past perfect bij het thema kinderboekenweek maar is ook over een aantal jaren weer eens te gebruiken.
  Eerste ervaring met kleuteruniversiteit is dus positief!

 3. Petra Moes (geverifieerde eigenaar)

  Ik had het prentenboek rikki is jarig en de handpop al. Erg leuk om dit uitgewerkte project te gebruiken. De lessen en doelen zijn duidelijk. Ook de bijlagen zijn mooi en zien er goed uit.

 4. Nicole

  Handig

 5. Rob (geverifieerde eigenaar)

  Dit was het eerste project dat ik heb geprobeerd van de kleuteruniversiteit. De kinderen en ik vonden het toen al geweldig. Het was erg fijn om te gebruiken tijdens de kinderboekenweek maar ik zal dit project veel vaker nog gaan gebruiken in de toekomst.
  Ik heb 3 weken ontzettend fijn en goed kunnen werken met mijn groep 1-2.

  Het project zit goed in elkaar met hele sterke lessen die aan vele doelen voldoen en je meteen weer ideeën geven hoe je je eigen lessen leuker kan maken.
  Bij veel van de lessen zitten ook hele handige observatievragen die je kunnen helpen om echt het maximale uit je les te halen.
  Naast de vele lessen bevat dit pakket ook een flink aantal pagina’s met ideeën voor de hoeken in je klas en ontzettend mooie bijlagen die prachtig bij het thema passen.
  Een heel compleet pakket en zijn geld dubbel en dwars waard.
  Dit is tot nog toe mijn favoriete pakket.

 6. Arjanne (geverifieerde eigenaar)

  Leuk project, dit jaar gebruikt tijdens de kinderboekenweek! Wat een geweldige aanvulling. Vooral het spel met de kapotte eieren was erg leuk! Dit omdat je hierin eindeloos kan variëren in niveaus zodat het voor ieder kind een uitdaging blijft. Ook de activiteit met de woordstukjes, zo eenvoudig maar zo leuk om te doen met de kinderen, doordat je een fantastische interactie krijgt met de kinderen. Ja en het pannenkoeken bakken was een groot succes. Ik vind dit project echt geschikt voor een groep met verschillende niveaus. Veel activiteiten kun je zo goed aanpassen zodat een ieder bezig kan zijn met dezelfde activiteit, maar ook op het niveau dat hij of zij aan kan! Kortom top!

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…