Lente project

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 12,95

Auteurs: Janneke van Kammen, Maike Douglas en Sanne Ramakers

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
SKU: KU20140012 Categorieën: ,

Beschrijving

Een project over de lente aan de hand van het boek ‘De vrolijke lente’ van Mack. Het project biedt taalactiviteiten met o.a. een poppenkastverhaal, lentewoorden springen en rijm memory met veel bijlagen en extra suggesties voor differentiatie. De rekenactiviteiten nodigen uit tot coöperatieve werkvormen en bieden eveneens veel suggesties tot verwerking tijdens de werkles. Daarnaast bestaat het pakket uit verschillende spel- en knutselsuggesties. Een rijk pakket voor de lente van 103 pagina’s. Download en je kunt direct aan de slag!

Het boek ‘De vrolijke lente’ van Mack is niet meer los leverbaar maar opgenomen in de bundel ‘Alles over seizoenen. Onze partner Leesvink heeft dit boek op voorraad.

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

Bestandsformaat

Lesdoel

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lestype

Auteur

, ,

Uitgeverij prentenboek

Clavis

1 beoordeling voor Lente project

 1. Waardering 5 uit 5

  Jola (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb al heel wat projecten van Kleuteruniversiteit gedaan. De projecten zijn allemaal erg inspirerend. Dit project bevat 5 taal- en 5 rekenactiviteiten. Er worden ook nog 5 spelactiviteiten aangeboden en 2 knutselwerkjes. Op het eerste oog dacht ik hier geen 4 weken mee te gaan vullen.
  In het prentenboek vrolijke lente en het project zelf worden echter veel verschillende deelonderwerpen behandeld. Hierdoor ben ik meer dan anders geïnspireerd. De hele klas straalt lente uit. We hebben kikkervisjes, een bloemenwinkel, een kinderboerderij in de zandbak, moestuintjes geplant en zijn naar de kinderboerderij geweest.
  Dit is echt een project waar je je eigen draai aan kan geven en waar je erg door wordt geïnspireerd. Inmiddels ben ik al 3 weken bezig en voor mijn gevoel nog lang niet klaar.
  Een echte aanrader!

  Overigens zijn de woordkaarten uit dit project ook erg veelzijdig. Alle onderwerpen omtrent de lente komen aan bod; verliefd zijn, kikkercyclus, jonge dieren, bloemen en planten en noem het maar op!

Een beoordeling toevoegen