Onder water – O, o, Octopus!

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 7,95

Auteur: Jessi van de Haar

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20150075 Categorieën: , ,

Beschrijving

In een alleraardigst appartementje woonde eens een octopus.

Octopus neemt je mee naar zijn wereld diep in de zee. Daar woont hij samen met heel veel bijzondere zeedieren, met allemaal een heel eigen karakter. Dit project barst van de lesideeën die aansluiten bij dit geweldige boek van Elle van Lieshout, Erik van Os en Mies van Hout, met ruim voldoende lessen voor drie weken onderwaterpret.

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

60

Lesdoel

Cijfers, Drama, Hoeken, Klanken, Klankgroepen, Kunstzinnige vorming, Letters, Meten, Motoriek, Natuur en techniek, Praten en luisteren, Ruimtelijk inzicht, Sociaal emotioneel, Tellen, Verhalen, Vormen, Waarneming, Wereldoriëntatie, Woordenschat

Lestype

Lespakket

Auteur

Jessi van de Haar

Uitgeverij prentenboek

Lemniscaat

1 beoordeling voor Onder water – O, o, Octopus!

  1. Linda Mooijekind (geverifieerde eigenaar)

    Erg leuk project en het leefde gelijk bij de kinderen. De startactiviteit, een vertelpantomime, was enorm pakkend en zorgde voor een hoge betrokkenheid bij de kinderen. Ook het boek is erg leuk en grappig. Vooral dat Octopus elke dag een ‘zwommetje’ maakte was erg leuk.
    Wat ik zelf een wat mindere les vond uit dit project was de les over de emoties. Op zich heel fijn dat er ook eens stilgestaan werd bij emoties als: tevreden, gelukkig, wanhopig, onzeker en verliefd, in plaats van alleen de basis (en vaak bij de meeste kinderen wel bekende) emoties, maar de plaatjes die daarbij hoorde voor de bingo in de bijlagen waren wat lastig en verwarrend voor de kinderen, ook al hadden we deze al een aantal keer gezien en gesproken. Dit zou ik de volgende keer anders aanpakken. Verder leuke en afwisselende activiteiten.
    Tip: Goed te combineren met het plusproject water

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…