Trouwen project

(2 klantbeoordelingen)

Vanaf: 14,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20150113 Categorieën: ,

Beschrijving

Vandaag is het een bijzondere dag. Het is feest.
Niet zomaar een verjaardag, maar een heel groot feest … een trouwfeest!

Beleef een onvergetelijk en gezellig trouwproject met je kleuters! Dit project bevat reken- en taalactiviteiten, een muziekles, een les Engels, een wetenschap- en techniekles en suggesties voor de hoeken aan de hand van het boek ‘Saar en het trouwfeest’ van Pauline Oud.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

121

Lesdoel

Begrippen, Dans en beweging, Drama, Engels, Hakken plakken, Hoeken, Klanken, Kleuren, Letters, Meten, Natuur en techniek, Oriëntatie, Praten en luisteren, Probleemoplossend denken, Tellen, Tijd, Vormen, Waarneming, Woordenschat

Lestype

Lespakket

Auteur

Anke van Boxmeer, Els van Dijck

Uitgeverij prentenboek

Clavis

2 beoordelingen voor Trouwen project

 1. Marieta Ruesink (geverifieerde eigenaar)

  Erg leuk thema!! Zelf ben ik in de zomervakantie getrouwd. Deze dag waren de kinderen vanwege de afstand en vakantie niet aanwezig. In september hebben we dit thema in de klas gevolgd en de afsluiting was dat ik opnieuw in het huwelijk trad met mijn man. Hierdoor konden alle kinderen van de school aanwezig zijn en waren er ook verschillende taken voor hun weggelegd, zoals getuigen, fotograaf, ringendragers en bloemenkinderen.

 2. Sigrid Olivier (geverifieerde eigenaar)

  Wow, wat is dit weer meer dan een compleet project. Er ging dit schooljaar een kleutercollega trouwen en in de aanloop naar deze dag toe werkten wij met dit project.

  Het bijbehorende prentenboek sprak de kinderen enorm aan. Alle onderdelen van een traditionele trouwdag kwamen aan bod zoals de taart, het fotomoment en het wisselen van de ringen. De kinderen leerden hier enorm van en speelden alles ook meteen na in de themahoek.

  Ook vakken als techniek worden niet vergeten. Er staan suggesties voor een champagnetafel in de watertafel en bellen blazen op het plein.

  Wat fijn dat er een complete materialenlijst meegeleverd wordt. Zo kun je vooraf alle spullen verzamelen.

  Ook de kringactiviteiten zijn origineel en leerzaam van het knippen van de sluier tot de activiteiten met ringen (gordijnringen). Wat slim verzonnen om pittenzakjes als ringkussen te gebruiken.

  Ik hoop dat er snel weer een collega trouwt, want het project was geweldig en voldeed aan alle verwachtingen.

Een beoordeling toevoegen