Vrolijk

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 4,95

Auteur: Janneke van Kammen en Jeroen Schipper

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20150095 Categorie:

Beschrijving

Een project rondom emoties met drama-oefeningen bij het boek ‘Vrolijk’ van Mies van Hout. Geschikt om de relaties in de klas te verbeteren en voor gebruik bij een voorstelling.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

24

Lesdoel

Dans en beweging, Drama, Kunstzinnige vorming, Praten en luisteren, Sociaal emotioneel, Sport en spel, Woordenschat

Lestype

Lespakket

Auteur

Janneke van Kammen, Jeroen Schipper

Uitgeverij prentenboek

Lemniscaat

1 beoordeling voor Vrolijk

  1. annelieke van meel (geverifieerde eigenaar)

    Wat een leuk project is dit drama-project! Ik heb het op een bijzondere manier ingezet namelijk op onze stamgroepdag. Tijdens deze dag werken we een hele dag met groepsvormende activiteiten en daar sluit dit project heel goed bij aan. De kinderen vonden het boek Vrolijk geweldig. De opdrachten in dit project zijn gericht op drama en taal en dagen de kinderen uit tot samenwerken en spel.

    De kinderen vonden de opdracht met de vissenmuziek heel erg leuk. Tijdens deze opdracht dansen de kinderen op vissenmuziek. Tijdens dit project werk je heel veel met emoties. Een moeilijk onderwerp voor kinderen maar door het boek Vrolijk en de opdrachten gaat het spreken voor de kinderen en leren ze de emoties beter begrijpen. Het emotiespel vonden de kinderen heel erg leuk te spelen. Dit deden ze in kleine groepjes en konden ze heel goed zelfstandig.

    Heb jij geen stamgroepdag maar wil je toch graag met dit project werken dan is dit een heel leuk project als je wilt werken rondom drama, spel en/of emoties. Je kunt dan zeker 1 tot 2 weken vooruit met de opdrachten uit dit project.

Een beoordeling toevoegen