Zomer & vakantie project

(2 klantbeoordelingen)

Vanaf: 15,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20140065 Categorieën: ,

Beschrijving

Een compleet pakket bij de thema’s zomer en op vakantie, met reken- en taalactiviteiten, muziek, spellessen, suggesties voor de hoeken en beeldende activiteiten aan de hand van de boeken ‘Heksje Mimi op vakantie’ van Kathleen Amant en ‘De zonnige zomer’ van Mack. Een zonnig project van vier weken met doelgerichte, leerzame en leuke activiteiten en bijzondere bijlagen getekend door Kathleen Amant.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

15/9/2017: Let op! Eén van de benodigde prentenboeken,  ‘De zonnige zomer’ van Mack, is op dit moment moeilijk los leverbaar bij boekhandels. Het boek is wél leverbaar als onderdeel van een bundel: Wondere wereld – alles over seizoenen

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

140

Lesdoel

Klanken, Klankgroepen, Kleuren, Meten, Motoriek, Muziek, Praten en luisteren, Rijmen, Ruimtelijk inzicht, Sport en spel, Tellen, Verhalen, Woorden en zinnen, Woordenschat

Lestype

Lespakket

Auteur

Anke van Boxmeer, Els van Dijck

Uitgeverij prentenboek

Clavis

2 beoordelingen voor Zomer & vakantie project

 1. Irma (geverifieerde eigenaar)

  Bij wie zijn de laatste weken voor de zomervakantie nou niet hectisch? Tóch wil je naast alle (verplichte) administratieve handelingen, naast al het verzamelen van de gegevens voor de laatste rapporten én schoolactiviteiten, gericht aan de slag blijven in de groep. Heerlijk gericht aan de slag gaan met het thema “de zomer”. Het kant- en klare zomerproject kun je snél en verantwoord inzetten in je groep. Aansluiten op de laatste doelen van je GP. Het boek over heksje Mimi heeft schattige, duidelijke afbeeldingen. Deze afbeeldingen zie je terug in de bijbehorende taal- reken- en bouwopdrachten. Printen, lamineren en klaar voor gebruik in grote en kleine kring, in de hoeken of om nog even individueel aan de slag te gaan. De klas wordt één grote camping, plattegrond en bouwkaarten worden elke dag even geraadpleegd.
  Heerlijk om zo het jaar af te sluiten! De kinderen genieten en de juf ook!

 2. Amanda (geverifieerde eigenaar)

  Een heerlijk project. Voorheen heb ik zelf allerlei projecten en thema’s uitgewerkt tot ik kleuteruniversiteit leerde kennen. Jullie werken zoals ik dat voorheen ook deed, heel erg fijn.

  Overzichtelijk project met leuke, uitdagende en inspirerende lessen en ideeen voor hoeken. De kleuters en ik genieten van dit project.

  Na de vakantie gaan wij verder met het project over indianen.

  Heel erg bedankt!

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…