Reizen met Haas

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 14,95

Auteurs: Annemarie Bon en Gertie Jaquet

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20140074 Categorieën: , ,

Beschrijving

Een avontuurlijk project rondom reizen, vriendschap en moed, aan de hand van het boek ‘En de groeten van Haas‘ van Annemarie Bon en Gertie Jaquet. Boordevol suggesties voor rekenen, taal en originele activiteiten – een project met extra veel bijlagen en spelmogelijkheden. Dit project is geschreven  door Annemarie Bon, de auteur van het boek. Gertie Jaquet is de illustrator van Haas en maakte voor dit project extra illustraties. Een bijzonder project waarbij er veel aandacht is voor de sociaal-emotionele ontwikkeling.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Je kunt het bijbehorende en benodigde boek hier bestellen. De link verwijst naar de website van de auteur.

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

123

Lesdoel

Auditief geheugen, Geld, Hakken plakken, Klanken, Klankgroepen, Kleuren, Kunstzinnige vorming, Meten, Motoriek, Natuur en techniek, Oriëntatie, Praten en luisteren, Rijmen, Samenleving en maatschappij, Sociaal emotioneel, Sport en spel, Tellen, Tijd, Verhalen, Vormen, Waarneming, Wereldoriëntatie, Woorden en zinnen, Woordenschat

Lestype

Lespakket

Auteur

Annemarie Bon

Uitgeverij prentenboek

Overamstel

1 beoordeling voor Reizen met Haas

  1. Petra (geverifieerde eigenaar)

    Wat een prachtig lespakket, gemaakt door de schrijfster en illustratrice van het boek En de groeten van haas”. Een zeer compleet pakket, waar je zeker drie weken mee vooruit kan.
    Maak samen met haas een reis over de wereld, waarbij de kinderen o.a. kennis maken met verschillende landschappen, vervoersmiddelen, dieren en gevoelens als verliefd, heimwee, bang zijn en nog veel meer.

Een beoordeling toevoegen