Rekenliedjes

(2 klantbeoordelingen)

Vanaf: 12,95

Auteur: Liesbeth van den Berg

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20160030 Categorie:

Beschrijving

Een pakket van zestien nieuwe eenvoudige liedjes in MP3 formaat waarmee je allerlei rekenbegrippen op een muzikale manier kunt aanbieden.

Bij dit pakket vind je tevens bijlagen met ondersteunend materiaal. De liedjes zijn met begeleiding, maar ze zijn ook heel geschikt om zonder begeleiding met je groep te zingen. Daarnaast zijn er ook nog instrumentale versies beschikbaar en deze zijn weer handig wanneer je het lied enigszins wilt aanpassen. In het pakket staan daar ook diverse suggesties voor. Verder staan er akkoordsymbolen boven de noten zodat  piano- of gitaarvirtuozen zelf aan de slag kunnen.

Een voorproefje:

 

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

67

Lesdoel

Begrippen, Cijfers, Geld, Muziek, Oriëntatie, Tellen, Tijd, Vormen

Lestype

Lied

Auteur

Liesbeth van den Berg

2 beoordelingen voor Rekenliedjes

  1. Dieke (geverifieerde eigenaar)

    Wat een leuke liedjes zijn dit! Zeer goed bruikbaar in de klas. Je kan de liedjes thuis oefenen en dan zelf zingen in de klas, of je kiest ervoor om de kinderen mee te laten zingen met het gezongen liedje. Je krijgt de liedjes digitaal, ook de instrumentale versie. De teksten staan op papier, met de notenbalken, dus de muzikale juf/meester kan de liedjes zelf begeleiden op bijvoorbeeld een gitaar.
    Er komen verschillende rekengebieden aan bod zoals tegenstellingen, springen in sprongen van 2, rekenen met geld, vol/leeg, de seizoenen, het verloop van een dag, verschillende vormen enz. Veel zangplezier!

  2. Fabine (geverifieerde eigenaar)

    Dit is leuk! Rekenen op een andere manier aanbieden, via muziek. De kinderen zijn lekker aan het zingen en leren ondertussen rekenbegrippen. Heel leuk, ik maak er veel gebruik van!

    Handig ook, dat de muziek zowel op papier als via geluid aanwezig is.

Een beoordeling toevoegen