Schildknaapjes rekenspellenpakket

(2 klantbeoordelingen)

Vanaf: 5,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20150015 Categorieën: ,

Beschrijving

Schildknaapje Koen leert veel van ridder Roderick, zoals schieten op een schietschijf en kapotte schilden repareren. Koen begint een echte ridder te worden. Daarom mag hij een mooi schild met diamanten uitzoeken bij de smid.

Met de stoere rekenspellen uit dit pakket oefenen de kinderen spelenderwijs het tellen, de getalsymbolen, optellen, de kleuren en inzicht. Daarnaast bevat dit pakket twintig (kring)suggesties met diamanten.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

55

Lesdoel

Auditief geheugen, Kleuren, Muziek, Ruimtelijk inzicht, Tellen, Waarneming

Lestype

Lespakket, Spel

Auteur

Anke van Boxmeer, Els van Dijck

2 beoordelingen voor Schildknaapjes rekenspellenpakket

  1. Angelique (geverifieerde eigenaar)

    Stoere rekenspellen die een waardevolle aanvulling zijn op het ridder project. Veel aandacht voor het spiegelen maar ook andere rekengebieden. Mijn groep 2/3 maakt er dankbaar gebruik van. Er is een onderverdeling in moeilijkheidsgraad waardoor ik de activiteiten ook in groep 3 kan aanbieden.
    Super bedankt kleuteruniversiteit, Anke en Els voor het maken van dit pakket!

  2. Anja (geverifieerde eigenaar)

    In dit pakket kun je meerdere leuke rekenspellen vinden. Bij deze spellen is er aandacht voor: spiegelen, erbij/eraf, tellen, cijferherkenning.
    In verschillende moeilijkheidsgraden, maar vooral voor groep 2 en fijn is ook dat dezelfde spellen ook te gebruiken zijn voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. Dit is dus zeker ook te gebruiken in groep 3. De kinderen kunnen (na een korte instructie) zelfstandig aan het werk met de verschillende opdrachten.

Een beoordeling toevoegen