See you later alligator liedje

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

Auteur: Jeroen Schipper

Zet op verlanglijst
SKU: KU20170047 Categorieën: , ,

Een aanstekelijk lied van Jeroen Schipper om aan het eind van de dag te zingen, perfect te gebruiken bij een Engelse les.

Het lied is ook prima voor oudere groepen te gebruiken is. Deze download bevat het liedje in MP3 formaat (gezongen én instrumentaal), alsmede de muzieknotatie en enkele suggesties voor gebruik in de klas en tips om het aan te leren.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***