See you later alligator liedje

(2 klantbeoordelingen)

Vanaf: 1,95

Auteur: Jeroen Schipper

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20170047 Categorieën: , ,

Beschrijving

Een aanstekelijk lied van Jeroen Schipper om aan het eind van de dag te zingen, perfect te gebruiken bij een Engelse les.

Het lied is ook prima voor oudere groepen te gebruiken is. Deze download bevat het liedje in MP3 formaat (gezongen én instrumentaal), alsmede de muzieknotatie en enkele suggesties voor gebruik in de klas en tips om het aan te leren.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Deel dit bericht:

Extra informatie

Auteur

Jeroen Schipper

Lesdoel

Engels, Muziek

Lestype

Lied

Aantal pagina's

19

2 beoordelingen voor See you later alligator liedje

  1. annelieke van meel (geverifieerde eigenaar)

    Een super leuk en inspirerend liedje! Voor het eerst gehoord op de inspiratiedag van Kleuteruniversiteit en het bleef gelijk in mijn hoofd zitten, en in de klas ging het ook zo. Je kunt het gebruiken bij het thema dieren of tijdens een Engelse les maar je kunt het ook heel goed gebruiken aan het eind van de dag als de kinderen naar huis gaan. Dit laatste doe ik altijd, wij lopen nu altijd vrolijk en swingend de deur uit!

  2. Dieke Grootscholten (geverifieerde eigenaar)

    Wat een heerlijk, aanstekelijk liedje! De kinderen kunnen het al snel meezingen. Tijdens de werkles begonnen ze eerdere malen spontaan 😉 We hebben dit liedje gezongen tijdens een open podium en de ouders waren onder de indruk dat de kinderen in het Engels konden zingen. Apetrotse kinderen én juf!

Een beoordeling toevoegen