Sinterklaas: nog 13 nachtjes wakker liggen

(2 klantbeoordelingen)

Vanaf: 14,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20150077 Categorieën: ,

Beschrijving

22-09-2017: Let op voordat je dit project aanschaft: Het bijbehorende (en benodigde) boek is niet meer leverbaar bij boekhandels. Je kunt dit project alléén uitvoeren wanneer je het boek al in je bezit hebt!

Vier het gezelligste feest van het jaar met het project Sinterklaas! Binnenkort komt Sint met al zijn Pieten naar Nederland. Hij neemt weer een leuk stelletje mee. Pietje Precies poetst letters, de Schoorsteenpiet fluistert de namen van kinderen waarbij hij pakjes bezorgt, Peuterpiet mikt pepernoten in een glazen pot, de Pakjespiet laat kinderen hun wensen op het antwoordapparaat inspreken, de Hoofdpiet sjouwt met zware boeken en de Wegwijspiet is de weg kwijt. Dit zijn ze nog niet allemaal …
Ben je benieuwd? Ga dan aan de slag met dit project en verwelkom deze leuke Pieten bij jou op school!

Het project bevat volop reken- en taalactiviteiten, sociaal-emotionele activiteiten, een spel- en bewegingsles en suggesties voor de hoeken aan de hand van het muzikale boek ‘Nog 13 nachtjes wakker liggen dan is het Sinterklaas’ van Erik van Os, Elle van Lieshout en Gitte Spee.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

127

Lesdoel

Auditief geheugen, Geld, Hakken plakken, Hoeken, Klanken, Klankgroepen, Letters, Meten, Motoriek, Oriëntatie, Praten en luisteren, Rijmen, Ruimtelijk inzicht, Sociaal emotioneel, Tellen, Tijd, Waarneming, Woorden en zinnen, Woordenschat

Lestype

Lespakket

Auteur

Anke van Boxmeer, Els van Dijck

Uitgeverij prentenboek

Gottmer

2 beoordelingen voor Sinterklaas: nog 13 nachtjes wakker liggen

 1. Jola (geverifieerde eigenaar)

  Superleuk boek en project.
  Wat ik vooral erg leuk vind is dat je met dit project elke les aan een pietje uit het boek kan koppelen. Elke les keken de kinderen naar de pietjes aan de muur en gingen raden over welk pietje we het zouden hebben. Een mooie opening en ophaling van de voorkennis. De pietjes aan de muur waren ook erg geschikt om te evalueren en nog even te kijken wat de kinderen hadden geleerd van welk pietje. In deze drukke tijd bood dat enorm veel structuur bij de kinderen.
  Bij het boek zit ook een cd met liedjes, GEWELDIGE liedjes. Vooral het liedje over de Piet die zijn naam ging schrijven. De kinderen lagen dubbel.

 2. Nathalie Vermeule

  Erg leuk boek om voor te lezen, met weer geweldige lessen!
  Bij elke les hoort een verhaal uit het boek wat het ook weer heel visueel maakt. Bij het boek zit ook een bijbehorende cd die je ook nodig hebt voor de lessen.
  Jammer dat het boek niet meer geleverd wordt, maar hier kan kleuteruniversiteit niets aan doen. Ik heb het boek geleend van de bieb en dat ging prima!

Een beoordeling toevoegen