Sinterklaas spellencircuit

(3 klantbeoordelingen)

Vanaf: 6,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20140132 Categorieën: ,

Beschrijving

Kleine Klaas houdt zielsveel van Sinterklaas.
Later als hij groot is, wil hij zelf ook graag Sint worden.
Maar Sint worden is niet makkelijk …

Met de activiteiten uit dit pakket word je Sinterklaas in één dag! Het pakket bevat 25 spellen, waaruit een keuze gemaakt kan worden. Speel de mijter race, het schuimpjes schuiven spel, zoek de verdwenen ring en nog veel meer! Gebaseerd op het boek Klaasje Sinterklaasje van Kathleen Amant.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

53

Lesdoel

Motoriek, Sport en spel

Lestype

Lespakket

Auteur

Anke van Boxmeer, Els van Dijck

Uitgeverij prentenboek

Clavis

3 beoordelingen voor Sinterklaas spellencircuit

 1. annelieke van meel (geverifieerde eigenaar)

  Zoek je nog leuke spelletjes om een dag(deel) mee te vullen? Stop maar met zoeken en bestel dit spellenpakket! Ik kon gewoon niet kiezen toen ik alle activiteiten ging bekijken.

  Ooit bedacht om te gaan sjoelen met schuimpjes, de baard van Klaasje met watten (geblinddoekt) vast te lijmen, de ring van sinterklaas te zoeken tussen het deeg, kleurplaten op te hangen, over de daken te lopen of schoenen te vullen?
  Begin met het voorlezen van het boek ‘Klaasje Sinterklaasje’ en de kinderen komen helemaal in de stemming!

  Samen met groep 3/4 hebben wij na het bezoek van Sinterklaas in de klas een spelletjesochtend en -middag gehouden. Ja, ook voor groep 3/4 zijn dit hele leuke activiteiten, wat hadden ze een plezier. Door te werken met gemengde groepjes konden de kinderen van groep 3/4 de kleuters begeleiden en de uitleg van de spellen lezen. (natuurlijk kun je ook ouders de groepjes laten begeleiden)

  Wij hebben uiteindelijk 11 spellen uitgekozen (maar er zaten nog veel meer leuke spellen in, er zit echt voor iedereen wel een leuk spel bij). Voor sommige spellen moesten we even in de huishoek duiken of naar de supermarkt maar alle spullen die je nodig hebt zijn makkelijk verkrijgbaar en zo bij elkaar gezocht!

  De kinderen liepen met hun spelletjeskaart naar een spel dat vrij was en samen hadden ze heel veel plezier. De kinderen hebben 2 uur lang verschillende spellen gedaan en toen we stopten wilde ze eigenlijk nog verder.

  Dit spellenpakket is echt een aanvulling op een leuke sinterklaasochtend of middag!

 2. Caroline Farret Jentink (geverifieerde eigenaar)

  Wauw! Wat is dit een compleet pakket…!

  Op allerlei vakgebieden zitten er spellen in. Er is zo veel om te kiezen!
  Ik koos er uiteindelijk maak 5, door de beperkte tijd, maar aankomende Sinterklaas ga ik ruimer van te voren selecteren, zodat ik gedurende de periode vaker spelletjes uit dit pakket kan doen.
  Echt een aanrader dit.

 3. Caroline Scheppink (geverifieerde eigenaar)

  Een supertof spellenpakket boordevol leuke activiteiten.

  Sommige spellen kun je zelfs inzetten als kringactiviteiten, maar er zitten ook véél spellen bij waarbij de kinderen lekker mogen bewegen.

  Ik heb de spellen in de Sinterklaastijd ingezet in de kring en op de dag dat Sinterklaas op school kwam, hebben we een zes spellen uit het spellencircuit gedaan.
  Elke tien minuten wisselde ik de groepjes door en zo konden we het thema Sinterklaas op een leuke manier afsluiten! Een paar voorbeelden van spellen zijn: schuimpjes schuiven (i.p.v.) sjoelen en een race: ‘Hop, in galop!’ op een stokpaard. De kinderen vonden het fantastisch.

  Dit pakket is een aanrader wanneer je een aanvulling op je Sinterklaasthema wilt hebben!

Een beoordeling toevoegen