Spellenpakket lente

(2 klantbeoordelingen)

Vanaf: 7,95

Auteur: Petra van Ginkel-van Garderen

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20150014 Categorieën: ,

Beschrijving

Kikkerdril of kikkervis, weet jij wat er het eerste is?
Insecten tellen één voor één, heb jij er meer of heb jij er geen één?
Kippen, kuikens, eieren en meer, hiermee spelen, wil je telkens weer!

Dit uitgebreide spellenpakket bevat 10 spellen voor de lente en is prachtig vormgegeven. Dit pakket heeft een zeer gevarieerd aanbod van doelen die spelenderwijs aan bod komen.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

89

Lesdoel

Hakken plakken, Klanken, Klankgroepen, Meten, Natuur en techniek, Praten en luisteren, Tellen, Tijd, Vormen, Waarneming, Wereldoriëntatie

Lestype

Spel

Auteur

Petra van Ginkel-van Garderen

2 beoordelingen voor Spellenpakket lente

  1. kterwel (geverifieerde eigenaar)

    Ik heb het spellenpakket nu een paar weken in gebruik. Alles hebben we gelamineerd, zodat het wat steviger is en langer bruikbaar. De kinderen spelen er graag mee, het is een erg leuke manier om op een speelse wijze aan de taal- en rekendoelen te werken. De spellen zijn na een korte instructie vrijwel allemaal door de leerlingen zelfstandig te spelen zonder tussenkomst van de leerkracht. Er is variatie in spellen voor jongere en oudere kleuters, dat maakt inzetten in een combi groep makkelijk. Ik ben erg enthousiast over de leerinhoud (o.a. woordenschat) van de spellen, die komt tijdens het project Lente zeker van pas! Een leuke, leerzame aanvulling op ons thema!

  2. Linda Mooijekind (geverifieerde eigenaar)

    Tijdens het project Herfst heb ik voor het eerst een spellenpakket uitgevoerd. Hier was ik zo enthousiast over, dat ik me voorgenomen had vaker een spellenpakket van Kleuteruniversiteit te gebruiken.
    Ook dit pakket zit goed in elkaar en er zitten weer hele afwisselende spellen bij: met en zonder dobbelstenen (soms ook een dobbelsteen die je moet vouwen, of, zoals ik doe, de plaatjes in een dobbelsteen met vakjes) oefeningen met letters, teloefeningen met begrippen als minst en meest, etc. En ook dit spellenpakket werd met veel enthousiasme bij de kinderen ontvangen. Na korte uitleg in kleine kringen konden de kinderen er zelfstandig mee aan de slag. Ik heb dit uiteindelijk een aantal keer met de hele klas in circuitvorm gedaan.
    TIp: lamineer de materialen ook echt (het staat wel in de handleiding, maar ook ik lamineer niet alles 🙂 ) er wordt veel mee gespeeld, dus voor de duurzaamheid is dit slim. Dit spellenpakket kun je elk jaar inzetten, ongeacht aan welk project je werkt.

Een beoordeling toevoegen