Spiekpietjes – SOS Stoomboot

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 7,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
SKU: KU20160061 Categorieën: ,

Beschrijving

De stoomboot van Sinterklaas is onderweg naar ons land. Hij zit helemaal vol met cadeautjes en snoepgoed! Maar dan … BOEM! … gaat de stoommotor kapot. De boot is stuurloos. Wat nu?

Sinterklaas en zijn Pieten hebben een probleem. Tijdens de activiteiten uit dit pakket helpen de kinderen met het oplossen van verschillende problemen die zich op de stoomboot voordoen. Gedurende twee weken wordt er elke dag een probleem geïntroduceerd. Daarnaast bevat dit pakket vijf spellen waarbij de kinderen ook enkele problemen oplossen.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Auteur

,

Bestandsformaat

Lesdoel

, , , , , , , ,

Lestype

Aantal pagina's

Uitgeverij prentenboek

Clavis

1 beoordeling voor Spiekpietjes – SOS Stoomboot

  1. Waardering 5 uit 5

    Petra (geverifieerde eigenaar)

    Wij hebben al met vele lespakketten van Kleuteruniversiteit gewerkt, maar deze springt er op één of andere manier toch uit. Misschien wel omdat deze gericht is op het ontdekkend leren. We hebben genoten van alle problemen die we moesten oplossen. Kinderen waren erg creatief in het bedenken van oplossingen. Vooral de werking van een magneet (plakding) vonden ze geweldig. Erg jammer dat de sinterklaasperiode weer afgelopen is, we hadden graag nog even door willen gaan met “Spiekpietjes-SOS Stoomboot”. We hebben dit pakket gebruikt naast onze eigen lessen rond het thema Sinterklaas en weten nu al dat we volgend jaar dit zeker nog eens gaan doen. Dit pakket is zeker de moeite waard om aan te schaffen. Wij hopen dat er nog meer pakketten volgen die gericht zijn op het ontdekkend leren.

    Marrit en Petra

Een beoordeling toevoegen