Spiekpietjes

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 8,95

Auteur: Bianca Antonissen

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20150110 Categorieën: ,

Beschrijving

De Spiekpietjes zijn de geheimzinnigste hulpjes van Sinterklaas. Ze zijn klein en je kunt ze herkennen aan hun supersnelle sportschoenen en kleine gsm.

In dit project, op basis van het pakket ‘De Spiekpietjes’ (prentenboek en pop) leiden ze de activiteiten in, waarbij de kinderen met taal, rekenen, muziek en bewegen bezig zijn.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

42

Lesdoel

Klanken, Klankgroepen, Meten, Motoriek, Muziek, Natuur en techniek, Oriëntatie, Praten en luisteren, Schrijven, Sociaal emotioneel, Tellen, Woordenschat

Lestype

Lespakket

Auteur

Bianca Antonissen

Uitgeverij prentenboek

Clavis

1 beoordeling voor Spiekpietjes

 1. Linda Mooijekind

  Wat een ontzettend leuk project! Je hebt niet alleen het boek, maar ook de knuffel van het Spiekpietje nodig.
  Spiekpietjes zijn de kleine hulpjes van Sinterklaas. Elke dag plaats je Spiekpietje op een andere plek in de klas. De ene keer heeft hij wel iets bij zich voor de les, de andere keer niet. Spiekpietje had zich een dag verstopt, maar had wel een plattegrond van de klas achtergelaten. Aan de hand van de plattegrond konden we hem weer terugvinden. Uiteindelijk keken de kinderen bij mij in de klas elke dag als eerst op de plattegrond of er een nieuw kruisje stond waar hij zich verstopt had. Als dat niet het geval was, hebben we het kruisje er achteraf bij gezet. Wat konden de kinderen al goed een plattegrond aflezen, heel knap!
  De kinderen zijn in deze periode altijd erg druk, maar waren ook enorm betrokken! Wat ze bijvoorbeeld heel erg leuk vonden was alles zoeken in de klas met een stukje meetlint dat even groot was als Spiekpietje; we hadden een tafel vol! In het project zitten allerlei afwisselende lessen op het gebied van taal, rekenen, muziek en bewegen.
  Een heel erg leuk project om uit te voeren in de Sinterklaasperiode!
  Er is nog een project over de Spiekpietjes; ik denk dat ik die volgend jaar ga doen 🙂

Een beoordeling toevoegen