Ssst de tijger slaapt liedje

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

Auteur: Jeroen Schipper

Zet op verlanglijst
SKU: KU20170058 Categorieën: , ,

Jeroen Schipper schreef dit lied speciaal voor het kleuterproject Ssst! de tijger slaapt. Deze download zonder het project bevat alleen de songtekst, de noten én het liedje in MP3 formaat. Je ontvangt ook een instrumentale versie.

Let op! Deze digitale download van het lied van Jeroen Schipper is al onderdeel van het kleuterproject. In het peuterproject zit dit lied niet inbegrepen.