Ssst de tijger slaapt liedje

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 1,95

Auteur: Jeroen Schipper

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20170058 Categorie:

Beschrijving

Jeroen Schipper schreef dit lied speciaal voor het kleuterproject Ssst! de tijger slaapt. Deze download zonder het project bevat alleen de songtekst, de noten én het liedje in MP3 formaat. Je ontvangt ook een instrumentale versie.

Let op! Deze digitale download van het lied van Jeroen Schipper is al onderdeel van het kleuterproject. In het peuterproject zit dit lied niet inbegrepen.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Deel dit bericht:

Extra informatie

Auteur

Jeroen Schipper

Lesdoel

Muziek

Lestype

Lied

Aantal pagina's

6

1 beoordeling voor Ssst de tijger slaapt liedje

  1. Sigrid Olivier (geverifieerde eigenaar)

    Ieder jaar doet onze school mee aan het Nationaal Voorleesontbijt. Op deze dag staat dan het boek van ‘Tijger slaapt’ centraal. Op zoek naar geschikte activiteiten om op deze dag uit te voeren, vond ik vandaag dit liedje.
    Ik heb het besteld om te gaan zingen op 24 januari 2018. Ik kan dus nu nog niet vertellen, hoe de kinderen op het lied reageren.

    Zelf vind ik het lied geweldig. Heerlijk aanstekelijk en het past echt perfect bij het verhaal. Ik was van plan om een tafelspel of poppenkast bij dit verhaal te maken. Dit lied is dan een geweldige aanvulling. Fijn, dat het eenvoudig te zingen is en niet te hoog in toon. Het lied volgt perfect de verhaallijn. Ik zou het zeker bestellen, want het lied is echt een aanrader.

Een beoordeling toevoegen