Thuis – bij mijn kudde

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 13,95

Auteur: Fabien van der Ham

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20170064 Categorie:

Beschrijving

In het boek Waar is mijn kudde van Lane Smith is een kind op zoek naar haar kudde en ontmoet daarbij allerlei dieren. Kudde staat hier synoniem voor de plek waar je je thuis voelt. In dit project van ongeveer 4 weken bij het prentenboek gaan de kinderen ook op zoek naar waar zij bij horen en leren onderweg ook van alles over de dierenwereld. Waar woont een pinguïn, wie is het grootste dier, hoe beweegt een schildpad, waar kun je wonen? Het wordt een echte ontdekkingsreis!

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

153

Uitgeverij prentenboek

Hoogland en van Klaveren

Auteur

Fabien van der Ham

Lesdoel

Begrippen, Dans en beweging, Drama, Filosoferen, Geld, Kunstzinnige vorming, Meten, Motoriek, Muziek, Natuur en techniek, Praten en luisteren, Ruimtelijk inzicht, Samenleving en maatschappij, Schrijven, Sociaal emotioneel, Tellen, Verhalen, Vormen, Waarneming, Woorden en zinnen, Woordenschat

Lestype

Lespakket

1 beoordeling voor Thuis – bij mijn kudde

  1. Linda Mooijekind (geverifieerde eigenaar)

    Wat een verrassend project! Anders dan andere projecten omdat je veel in gesprek gaat met de kinderen, maar wat leverde het waardevolle, zinvolle gesprekken op. Dit had ik van tevoren nooit kunnen bedenken. De kinderen waren allemaal echt heel lang geboeid tijdens de gesprekken. Mooi om te zien dat hun reacties nog zo lekker puur zijn en niet al gevormd, zoals dat bij volwassenen vaak wel het geval is. In dit project ben je dus veel in gesprek met de kinderen, maar er zijn ook ‘gewoon’ reken en taalactiviteiten die je kunt doen. Mocht je een keer willen filosoferen met kinderen, kan ik je dit project echt aanraden!

Een beoordeling toevoegen