Winter – Wilde dieren in de sneeuw

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20180046 Categorieën: , ,

Maak kennis met de leukste wilde dieren in de sneeuw.

Dit sfeervolle winterproject met als thema ‘wilde dieren in de sneeuw’ is elke winter te gebruiken, ook als er geen sneeuw ligt. Het project bevat volop activiteiten en suggesties voor de hoeken aan de hand van het boek ‘Wilde dieren in de sneeuw‘ dat samengesteld is door Marja Baeten en het WNF, met illustraties van Gertie Jaquet. Met dit project kun je drie tot vier weken aan de slag.

Enkele activiteiten in dit project komen overeen met activiteiten uit het eerder verschenen project winter – ijsberen en pinguins. Aangezien het prentenboek bij dat project niet meer leverbaar is, is dit nieuwe alternatief ontwikkeld. ‘Wilde dieren in de sneeuw’ heeft zeker genoeg nieuwe activiteiten en is niet per sé een vervanging van het vorige project.

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***