Zo werkt mijn lichaam – plusproject

Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

SKU: KU20170032 Categorieën: , , ,

Kijk naar je lichaam. Wat zit daar binnenin? Met dit plusproject voor beginnende lezers en rekenaars in een kleutergroep en groep 3 heeft iedereen het naar zijn zin!

Leer van alles over je lichaam tijdens dit plusproject met reken- en taalactiviteiten en een les Engels. De activteiten zijn geschreven bij het boek Willewete Zo werkt mijn lichaam van Pierre Winters en Madeleine van der Raad.

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.