Zoevende zebra

(3 klantbeoordelingen)

Vanaf: 4,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20140126 Categorieën: , ,

Beschrijving

‘Zoevende Zebra’ is een project rondom het thema vriendschap, aan de hand van het gelijknamige boek van Jenni Desmond. Versterk het groepsgevoel door samen te praten over vrienden maken en ruzies oplossen, het maken van een vriendschapsslinger, met Zebra te zoeven in de speelzaal en andere gezellige activiteiten uit dit pakket.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Auteur

Anke van Boxmeer, Els van Dijck

Lesdoel

Sociaal emotioneel

Lestype

Lespakket

Aantal pagina's

25

Uitgeverij prentenboek

Lemniscaat

3 beoordelingen voor Zoevende zebra

 1. Marloes

  Deze lessen en het boek zijn een mooie aanvulling op de methode die wij gebruiken op school. Met dit boek wilde ik als leerkracht de kinderen bewuster maken over hoe zij met elkaar omgaan en hoe een ander zich voelen kan. Mooie lessen, aantrekkelijk materiaal (werkbladen/printbladen) om te gebruiken. De kinderen werden hier erg enthousiast van en hebben de lessen van de zoevende zebra met plezier gedaan en naar gerefereerd in werkelijke situaties.

 2. Marjan

  Dit project in de eerste week van het schooljaar gedaan. Snel toepasbaar, niet te ingewikkelde activiteiten. Mooi om zo vriendschap uit te leggen. Ik had de vingerpoppetjes van Ikea en Hema gebruikt om het verhaal dichter bij de kinderen te brengen. Met wat blokjes en het boek, konden ze het verhaal naspelen bij de verteltafel. Een project wat mooi aansluit op SoVa methode.

 3. Nathalie Vermeule

  Juf als een zoevende zebra verkleed! Wat een feest was dat tijdens de opening van de kinderboekenweek. De kinderen hadden het verhaal al gehoord en wisten dit ook goed na te vertellen.
  Het is een mooi project om vriendschap uit te leggen. De kinderen vinden het zielig voor Zebra en willen hem graag helpen.
  Een mooi project om vriendschap aan te stippen, maar ook bij de start van het schooljaar voor groepsvorming.

Een beoordeling toevoegen