Zoevende zebra

Waardering 4.50 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

Vanaf: 3,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
SKU: KU20140126 Categorieën: , , ,

Beschrijving

‘Zoevende Zebra’ is een project rondom het thema vriendschap, aan de hand van het gelijknamige boek van Jenni Desmond. Versterk het groepsgevoel door samen te praten over vrienden maken en ruzies oplossen, het maken van een vriendschapsslinger, met Zebra te zoeven in de speelzaal en andere gezellige activiteiten uit dit pakket.

*** let op: dit product is een digitale download! ***

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Auteur

,

Bestandsformaat

Lesdoel

Lestype

Aantal pagina's

Uitgeverij prentenboek

Lemniscaat

2 beoordelingen voor Zoevende zebra

  1. Waardering 5 uit 5

    Marloes

    Deze lessen en het boek zijn een mooie aanvulling op de methode die wij gebruiken op school. Met dit boek wilde ik als leerkracht de kinderen bewuster maken over hoe zij met elkaar omgaan en hoe een ander zich voelen kan. Mooie lessen, aantrekkelijk materiaal (werkbladen/printbladen) om te gebruiken. De kinderen werden hier erg enthousiast van en hebben de lessen van de zoevende zebra met plezier gedaan en naar gerefereerd in werkelijke situaties.

  2. Waardering 4 uit 5

    Marjan

    Dit project in de eerste week van het schooljaar gedaan. Snel toepasbaar, niet te ingewikkelde activiteiten. Mooi om zo vriendschap uit te leggen. Ik had de vingerpoppetjes van Ikea en Hema gebruikt om het verhaal dichter bij de kinderen te brengen. Met wat blokjes en het boek, konden ze het verhaal naspelen bij de verteltafel. Een project wat mooi aansluit op SoVa methode.

Een beoordeling toevoegen