Boer Boris gaat naar zee – kleuterproject

(3 klantbeoordelingen)

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

SKU: KU20140111 Categorieën: , , ,

Boer Boris gaat naar zee.
Ga jij met hem mee?

Pak samen de spullen van Boer Boris in, tel de dieren, vergeet het kleinste schaapje niet en ga rijmend op weg naar zee. Bouw een zandkasteel en dobbel druppels tot je na een gezellige dag weer huiswaarts keert.
Het project ‘Boer Boris gaat naar zee’ bevat reken- en taalactiviteiten bij het gelijknamige boek van uitgeverij Gottmer, geschreven door Ted van Lieshout en Philip Hopman.

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.