De krijtjes staken!

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen
(3 klantbeoordelingen)

Vanaf: 8,95

Auteur: Bianca Antonissen

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
SKU: KU20160048 Categorieën: ,

Beschrijving

Teun wil een tekening maken, maar als hij zijn kleurdoos opendoet vindt hij alleen een stapel brieven van zijn kleurkrijtjes. Ze staken!

De krijtjes zijn verdwenen! De kinderen kunnen ze weer terugverdienen met allerlei activiteiten. Ondertussen leren ze van alles over kleuren en gevoelens. Dit pakket bevat diverse taal-, reken- en creatieve activiteiten voor drie weken.

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Auteur

Bianca Antonissen

Lesdoel

Begrippen, Klanken, Kleuren, Kunstzinnige vorming, Meten, Motoriek, Natuur en techniek, Praten en luisteren, Schrijven, Sociaal emotioneel, Tellen, Verhalen, Visueel geheugen

Lestype

Lespakket

Aantal pagina's

71

Uitgeverij prentenboek

De Fontein

3 beoordelingen voor De krijtjes staken!

 1. Waardering 5 uit 5

  fien (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben nog nooit zo aangenaam verrast geweest door een onbekend boek. Bianca schreef er heel leuk project bij die je zeker verder zal helpen! Doordat mijn kleuters jonger zijn (3 jaar) heb ik haar activiteiten concreter gemaakt (bv het sorteren van de kleurpotloden in het doosje, heb ik de kinderen echte kleurpotloden gaan sorteren). Het was een schot in de roos! Heel jammer dat ik maar 1 week kon werken aan dit project! volgend jaar zullen het er zeker 2 zijn! Je kan zelf een beetje kiezen waar je de nadruk op legt: kleuren of gevoelens! En het einde is heel grappig! Iedereen zou dit project eens moeten uitwerken!

 2. Waardering 5 uit 5

  Anne (geverifieerde eigenaar)

  Wij hebben met heel veel plezier aan dit project gewerkt. We hebben drie weken er aan gewerkt en vonden het erg prettig dat je de lessen zo kunt volgen maar er toch ook je eigen draai aan kunt geven. De opdrachten kun je gemakkelijk aanpassen en indelen naar je eigen schema of plannen. Zelf hebben wij ook de kleuren in het Engels besproken omdat wij Engelse les hebben op school, twee vliegen in een klap! De materialen die bij het project horen hebben wij gebruikt tijdens de lessen maar ook bij de rekenhoek, de thematafel en als aankleding van de klas. De kinderen vonden het verdienen van de krijtjes enorm leuk en ook de speurtocht was een groot succes!

 3. Waardering 5 uit 5

  Dieke Grootscholten (geverifieerde eigenaar)

  We hebben 3 weken met veel plezier aan dit project gewerkt. De kinderen hebben er erg van genoten. We hebben ervoor gekozen om elke dag een kleur centraal te zetten. De kinderen kwamen met kleren in die kleur aan naar school en in de klas hebben we dingen gezocht in dezelfde kleur. Na de kringactiviteit uit het project konden de kinderen ook een krijtje van die kleur verdienen. Dat vonden ze leuk! Het project en het boek sprak de kinderen enorm aan. Dit project gaan we zeker nog een keer gebruiken!

Een beoordeling toevoegen