De mooiste vis van de zee

Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Zet op verlanglijst
SKU: KU20160053 Categorieën: , , ,

Regenboog is de mooiste vis van de zee. Maar omdat hij trots en ijdel is, zwemt geen enkele vis met hem mee.

Duik mee in de onderwaterwereld! Dit pakket bevat sociaal-emotionele activiteiten, reken- en taalactiviteiten, lessen spel en beweging, een les Engels, suggesties voor de hoeken en spellen bij het boek ‘De mooiste vis van de zee’ van Marcus Pfister.

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.