De mooiste vis van de zee

Waardering 4.50 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Zet op verlanglijst
SKU: KU20160053 Categorieën: , , ,

Regenboog is de mooiste vis van de zee. Maar omdat hij trots en ijdel is, zwemt geen enkele vis met hem mee.

Duik mee in de onderwaterwereld! Dit pakket bevat sociaal-emotionele activiteiten, reken- en taalactiviteiten, lessen spel en beweging, een les Engels, suggesties voor de hoeken en spellen bij het boek ‘De mooiste vis van de zee’ van Marcus Pfister.

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

,

, , , , , , , , , , , , , ,

De Vier Windstreken

2 beoordelingen voor De mooiste vis van de zee

Agnes Zuiderveen (geverifieerde eigenaar)

Persoonlijk vind ik dit project een fijn project om aan het begin van het schooljaar uit te voeren. Soms is het nog volop zomer en zit iedereen nog een beetje in de vakantiestemming, dus het thema past dan perfect. Maar er staan heel wat sociaal-emotionele activiteiten in dit project. Activiteiten waardoor kinderen elkaar leren kennen, met elkaar spelen en samenwerken. Zeker als je met een nieuwe groep start, is dit erg fijn.
    Daarnaast zijn er uiteraard ook taal- en rekenactiviteiten en worden er suggesties gedaan voor de hoeken. Ook zitten er spellen bij. Deze heb ik ingezet tijdens de inloop, zodat de leerlingen elkaar leren kennen en leren samenspelen/werken. En als afsluiting hadden we een klein vissenfeestje in de klas. De leerlingen waren enthousiast en ik dan natuurlijk ook.

Ingelien Lemmen (geverifieerde eigenaar)

🐠 🦀 🐬 🐙 🐡
    Prachtig project! Goed aansluitend bij de zomer! ☀️
    Er staan ontzettend veel originele lessen in om (meer dan) drie weken plezier aan te beleven, heel uitgebreid dus! Natuurlijk wordt het sociaal emotionele (extra) uitgelicht in dit project, maar ook taal, rekenen, gym, Engels, creativiteit, spelletjes en ook de hoeken spelen een belangrijke rol! Het project leeft ontzettend bij de kinderen en ze leren veel nieuwe woorden over de onderwaterwereld, zelfs in het Engels! Ik zeg: écht bestellen dit complete project én dan wens ik je, samen met je kleuters, veel plezier met de mooiste vis van de zee! 🐠💎