Geobord voorbeeldkaarten

(2 klantbeoordelingen)

Vanaf: 5,95

Auteur: Bianca Antonissen

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20140014 Categorie:

Beschrijving

Werken met een geobord stimuleert de fijne motoriek, het ruimtelijk inzicht en de visuele waarneming van kinderen. In deze set van 72 kaarten maken ze verschillende vormen en figuren na of spiegelen ze deze. Er is ook gedacht aan ‘slimme kleuters’. In de set zitten kaarten waarbij een figuur maar liefst drie keer gespiegeld moet worden. Extra uitdagend!

Heb je geen geobord in de klas? Je kunt deze gemakkelijk zelf maken. Neem een prikbord of kurkplaat en prik daar ‘pushpins‘ in. Zorg voor een afstand van 5 centimeter per pin en werk met chenilledraad of gekleurde elastiekjes.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

73

Lesdoel

Kleuren, Ruimtelijk inzicht, Vormen, Waarneming

Lestype

Voorbeeldkaarten

Auteur

Bianca Antonissen

2 beoordelingen voor Geobord voorbeeldkaarten

  1. Lia (geverifieerde eigenaar)

    De kleuters uit mijn klas speelden hier mee, dat bestond hoofdzakelijk uit zo veel mogelijk elastiekjes erop krijgen. Niets mis mee maar met de voorbeeldkaarten zijn ze nu gericht aan het werk en vinden ze het ook veel leuker. Loopt op in moeilijkheid en een welkome aanvulling voor het oefenen voor de fijne motoriek.
    Ze komen nu ook vragen hoe ze voorbeeld kunnen maken als ze er zelf niet uitkomen. Ik heb niet alle kaarten bij de borden zitten, wissel per thema. B.v ruimte,, cijferwinkeltje en er zullen er nog wel veel meer volgen. Kortom een aanwinst voor de klas!

  2. Fabine (geverifieerde eigenaar)

    Ontzettend veel voorbeelden! Heel leuk om te doen, heel afwisselend. De meeste zijn in zwart, maar sommige in kleur. Er zijn voorbeelden om te spiegelen en om dubbel te spiegelen, echt een uitdaging voor de slimme kleuters! Een leerzame, leuke activiteit.

Een beoordeling toevoegen