Baby project

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 14,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20150116 Categorieën: ,

Beschrijving

Kijk eens hoe dik de buik van mama is!
Hallo, wie zit er in die buik daar? Baby, ben je nou nog niet klaar?

Dit project bevat taal- en rekenactiviteiten, een natuur- en techniekles, een sociaal-emotionele activiteit, een spel- en bewegingsles, een les Engels en suggesties voor de hoeken bij de boeken ‘Kas wordt grote broer’ en ‘Saar wordt grote zus’ van Pauline Oud. Met deze activiteiten beleef je zeker drie weken lang een gezellige babytijd in je klas!

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

115

Lesdoel

Auditief geheugen, Begrippen, Engels, Hakken plakken, Hoeken, Klanken, Letters, Meten, Motoriek, Natuur en techniek, Oriëntatie, Praten en luisteren, Rijmen, Ruimtelijk inzicht, Sociaal emotioneel, Tellen, Verhalen, Visueel geheugen, Woordenschat

Lestype

Lespakket

Auteur

Anke van Boxmeer, Els van Dijck

Uitgeverij prentenboek

Clavis

1 beoordeling voor Baby project

  1. Agnes Zuiderveen (geverifieerde eigenaar)

    Wat doe je als je als juf van een kleutergroep zwanger bent? Je gaat werken over het thema ‘baby’. En daar past dit project uitstekend bij.
    Ik merkte aan de leerlingen dat ze het erg interessant en spannend vonden; een baby in de buik van juf. Daarom heb ik mijn geplande thema’s aangepast. Extra handig dat je dan een kant en klaar project kan aanschaffen en downloaden. Alles wat bij het verzorgen van een baby hoort komt aan bod.
    Favoriet was toch wel de les ‘cadeautjes’. Deze les had als doel te oefenen met auditieve synthese/analyse. Dit vonden sommige best nog wel lastig, maar omdat het om cadeautjes voor de baby ging, deden we extra goed ons best.

Een beoordeling toevoegen