Spookje Spartacus

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 9,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20170026 Categorieën: ,

Beschrijving

Spookje Spartacus is al vanaf zijn geboorte een heel bijzonder spookje. Op de spookschool doet hij vrolijk met alles mee. Maar als het Hoofd hem als een echt spook ‘Booeoeoeoeoehhh’ wil laten roepen, kan Spartacus alleen maar zachtjes ‘Bahoe’ fluisteren. Wordt Spartacus ooit een echt spook?

Met dit pakket gaan de kinderen tijdens kringactiviteiten en de werkles zelf aan de slag, doen ontdekkingen, werken samen, luisteren naar elkaar en bedenken oplossingen aan de hand van het boek Spookje Spartacus van Guido van Genechten. Daarnaast bevat dit pakket vijf spellen waarbij de kinderen problemen oplossen en twee ontdekkaarten.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Auteur

Anke van Boxmeer, Els van Dijck

Lesdoel

Auditief geheugen, Klanken, Kunstzinnige vorming, Letters, Meten, Motoriek, Natuur en techniek, Oriëntatie, Praten en luisteren, Probleemoplossend denken, Ruimtelijk inzicht

Lestype

Lespakket

Aantal pagina's

67

Uitgeverij prentenboek

Clavis

1 beoordeling voor Spookje Spartacus

  1. Michelle

    Wij hebben gewerkt met het project van spookje Spartacus. De kinderen waren laaiend enthousiast. Kom je nu bij ons in de klas, dan zullen de kinderen “bahoeoeoe” roepen bij het horen van de naam spookje Spartacus! De spellen waren een hit en de kinderen hielpen elkaar ontzettend! De diversiteit in het project sprak ons erg aan en dat is daadwerkelijk terug te vinden in de lessen. De leerlingen zijn een stuk wijzer geworden met behulp van spookje Spartacus en ieder spookje dat de kinderen maken is roze!

Een beoordeling toevoegen