Ssst de tijger slaapt – kleuterproject

Auteur: Bianca Antonissen

Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20170051 Categorieën: ,

Ssst! De tijger slaapt, we willen haar niet wakker maken. Verrassing!

Dit kleuterproject bevat activiteiten en suggesties voor hoekenspel bij het boek Ssst! De tijger slaapt, van Britta Teckentrup. Inclusief een origineel bijpassend liedje in MP3 formaat, Ssst! De tijger slaapt, van Jeroen Schipper. Je ontvangt ook een instrumentale versie.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.